sobota, 10. november 2007

Mexico !



30. oktobra sva preko Brnika in Munchna priletela v mehiski Cancun, kjer sem si spocil usesa od jokanja leto dni starega otroka celotnih 12 ur. Potujem z Matjazem iz Ljubljane. Takoj na letaliscu sva izigrala mehisko policijo z enosmernimi kartami in spoznala mehikanca Alvara iz province Chiapas, kjer je cez par dni plaz zasipal 30 ljudi. Skupaj smo vzeli sobo Na Playa del Carmen, se isti dan kopali v karibih in do onemoglosti napili kaktusovega soka. Potem ko sva si zjutraj spocila utrujene oci na lepotah mehikanskih oblin sva lovila bus proti Meridi kjer sva hotela praznovati ''dia de los muertos''. S tem praznovanjem je bilo bolj slabo, zato sva rajsi cas porabila za spoznavanje lokalnih sosolcev ter buteljk mehiskega sola. Naslednji dan sva po nakljucju srecala Katjo in Ano s katerimi smo skupaj v nocnem klubu zmagali v plesnem tekmovanju salse v natikacih ter naredili slovenski nastop z lokalnim kitaristom. Po izletu v Gringolandijo (Chichen Itza), sma si privoscila oddih v rajskem Tulum-u, od koder sma po zasluzeni ''siesti'' krenila proti mehisko-belizejskemu mestu Chetumal..

Saludos de Mexico

2 komentarja:

Unknown pravi ...

stari ti si car!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kak bi zdaj bil tam namessto tu v mrzlem mariboru vso srečo še naprej.se že vnaprej veselim tvojega maila in najbolj slik.adios amigo

Unknown pravi ...

Opa, ded se je nauco bloge uporabljat :) Kr lepo ga nafilaj, da bomo meli kaj brat in GLEDAT. Obline v besedi meni nic ne pomenijo ;)